En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında binada kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi midein herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; tabaka nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni yangın kapısı kuruluşlması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü pası gibi ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Sertifikasız yangın kapıları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın yangın kapısı kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir seçenek sunar.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı özellikle tutulmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nüfus adetsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri Yangın Merdiveni Kapısı kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra dokumalabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri sayesinde kapılar ziyan görmez.

Report this wiki page